04 april 2009

SIGNE 2 ÅR!

Grattis gumman på födelsedagen!

Nu blir det intensivt. Det blir härligt barnkalas idag, våra vänner (familjen E och familjen O) kommer vid 14:30. Då blir det pizza och korv till att börja med. Eftersom vädret verkar bli underbart så ska vi se till att ha skattjakt i trädgården för Simon och Ida, de stora barnen. Har köpt chokladmynt och slagit in i presentpapper med guldband runt, så det blir två små "knyten". Sen blir det glassparty, med glass, maränger och strössel.

"GLASSA!" kommer Signe att säga. Signe älskar GLASSA, det är nåt av det bästa hon vet.

Ett moln på himlen var att hon inte fanns med i lokaltidningen idag.Vi har varit och fotograferat henne i god tid. Jag kommer att ringa på måndag och undra hur det kan ha blivit så.

Nu tittar de på Playhouse Disney. Det blir väl lek ute i trädgården snart, det är ju en del att fixa innan kalaset. Sen ska hon ju få sina presenter... :-) Det blir en del sommarkläder från P.OP., en Skrållandocka, ett fiskespel. Eh, har jag glömt nåt? Det skulle inte förvåna mig.

Signe älskar kläder. Hon vill prova kläder och skor och kan ha åsikter om vad som duger och inte. Man kan till exempel inte byta jeanskjol och leggings mot mjukisbyxor. Lite stil får man ju ha va... ;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar