07 juli 2010

hemma igen

Vi kom hem i lördags kväll. Så vemodigt det kändes att rulla på E4:an från Stockholm, efter denna semestertripp till först Rickards pappa och Ingrid i huset i Dalarna, och sedan Stockholm med mina vänenr och alla roliga aktiviteter. Bara att vara där. Jag är ju född där, den staden är på något sätt alltid mitt "urhem".

Nu har vi mest fixat och donat och pulat och tagit dagen som den kommer. Vi var till IKEA i måndags och tittade på kök, köpte en ny kontorsstol till arbetsrummet. OK, ingen Kinnarps riktigt men fin och helt tillräcklig kvalitet för hemmabruk. SImon fick också en liten kontorsstol till sitt skrivbord. Vi åkte sen till mattaffär och köpte mattor, en ny till Simon och två till hallen på övervåningen. Vilket LYFT det blev.

Igår lekte Simon med kompisar hela dagen, först hemma och sen hos Daniel. Signe blev ledsen för att hon inte fick följa med, kände sig utelämnad. Hur förklarar man för en treåring att de stora inte vill ha med henne? Men vid femtiden var vi hos Åsa och hennes Noah, han och Simon fick snabbt kontakt som gången innan och lekte. Signe var också med en del, men blev trött på kvällen. Inte konstigt, vi kom hem 21:10...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar